Waarvoor kunt u bij mij terecht?

In verband met een wijziging in mijn privé-situatie heb ik minder tijd om aan het werk te zijn als hondengedragsdeskundige. Het kan dus zijn dat het wat langer duurt voordat ik jou en jouw hond kan helpen. Neem gerust contact op! Dan kijken we samen wanneer en wat ik voor jou kan beteken.

Unsplash

Hondengedragstherapie

Heb je een hond met probleemgedrag dan kan ik samen met jou kijken waar het gedrag vandaan komt en wat we er aan kunnen veranderen. Ik kijk hierbij niet alleen naar de hond maar ook naar jou als baas. Tijdens een intakegesprek kun je mij vertellen wat jij als probleemgedrag ervaart en wat jij zou willen leren om dit gedag om te buigen naar gewenst gedrag.

Unsplash

Roedelwandeling

Is jouw hond enthousiast naar andere honden? Trekt jouw hond aan de lijn tijdens een wandeling? Trekt jouw hond aan de lijn bij het zien van andere honden? Wil je je hond beter socialiseren? Wil je de puntjes op de i zetten na het volgen van een traject bij mij? Neem dan contact op met mij want dan is een roedelwandeling zeker wat voor jou en je hond!

Unsplash

Pubertraject

Vanaf een maand of 5 begint jouw pup in de puberteit te komen. Net als bij mensen ondergaat jouw hond dan een heleboel veranderingen. Niet alleen het lichaam van jouw pup verandert, ook het gedrag kan behoorlijk beïnvloed worden. Ik adviseer je graag welk gedrag je van jouw puberhond kan verwachten en hoe je dit door training onder controle kan houden.